Our Website uses cookies to improve your experience. Please visit our Privacy Policy page for more information about cookies and how we use them. Accept »
Irish Radio Stations
Menu
Search

Radio station

Radio ÇABRATI

Radio ÇABRATI

Country: Albania
Genre:Folk, Documentary
Website:
Phone:+4367763767056
Rating:
External Live StreamFormatBitrate
http://46.4.104.253:9988/listen.plsmp364
Music, documentary, humor, literature, folklore ...

Comments

Add comment »
Shka jeni kap bre me Turqisht a pak po ju doken 500 vjet robni pi tyne a?
Nga Zvicra i pershendes Vllaznit dhe Motrat me Familjet e tyre me kengen 24 Pashallar .Gjitashtu pershendes stafin tuaj qe na knaqet me muzik te shkelqyshme.
Bravo,Muzik shume e mire vetem keshtu vazhdoni.Ju pershendes
Mirdita:jam ndegjues i rregullt i Radio Qabratit sepse a ne mahall te Gerqarve jam rritur, mirpo qdo dite este e nojenta muzik i njejti program.Kjo e ban monotone kete radio she i humbe ndegjuest qe i ka pas.Ju persende nga Zvicra.
Bukur psikologen
This is the first time I have listened to your station and I am enjoying it.

Similar Stations

Radio Tirana klasik
Classical Music, Symphony, Opera
Radio Shqip
Adult hits, Adult contemporary, Classic hits
Radio Tirana 2
Public, Culture
Club Fm
Adult contemporary, Top 40, Classic hits
Listen live to the Radio Dukagjini 99,7 - Priština radio station online now.
Adult contemporary, Pop, Variety
Radio Tirana 3
Public, Culture
Radio Tirana 1
Public, Culture, Talk
love radio
Classic hits, Oldies, Pop, Variety
Listen live to the Radio Emigranti - Internet only radio station online now.
Dance, Pop, Variety