Irish Radio Stations
Menu
Search

Radio station

Top Albania Radio

Top Albania Radio - Tirana

Country: Albania
Genre:Pop, Top 40
Website:
Phone:+35542247492
Rating:
External Live StreamFormatBitrate
https://live.top-media.al/tarmp3256

Top Albania Radio - Tirana.

Top Albania Radio is a private radio station in Albania.

The music channel created in 1998 and its headquarters in Tirana.

About Top Albania Radio

Top Albania Radio promovon muzikën më të zgjedhur shqiptare dhe të huaj, me edicionet informative dhe një larmi programesh kulturore. 22 vjet transmetim, për të dhënë më të mirën.


Comments

Add comment »
No comments