Irish Radio Stations
Menu
Search

Radio station

Star World Retro

Star Radio (World Hits)

Country: Macedonia
Genre:Variety, Pop, Rock
Website:
Phone:+38977571535
Rating:

Стар Медиа е професионалнен балкански музички интернет медиум кој започна со работа на 14 декември 2011 година. Работиме на професионална студиска аудио опрема во простории специјално уредени за реализација на нашата програма. Можете да не слушате секој ден, секаде во светот, 24 часа онлајн на нашата веб страна (www.radiostar.pro) или на нашите андроид и ајфон апликации кои се достапни за гратис симнување на соодветните платформи (Play Store/App Store). Сериозноста на нашиот бренд ја поткрепува фактот што располагаме со две професионални аудио студија од каде се реализира нашата програма. Во нашата програмска шема нудиме квалитетен избор на балканска музика, емисии во живо со забавно-едукативен карактер, топ листи и уште многу други содржини кои можат да го привлечат вашето внимание.

Во склоп на нашиот медиум функционираат 7 музички канали на кои презентираме различни музички жанрови:

1. Стар во Живо (главен канал) – Балканска забавна музика (нова и стара),

2. Екс Ју Ретро – 100% Екс Ју ретро забавна поп-рок музика,

3. Урбан Фолк – Балканска урбан фолк музика,

4. Стар Плус – Балканска поп, денс и трап музика,

5. World Hits – Светски нови и евергрин хитови,

6. Боеми – Балкански боемски хитови,

7. Мк Народна - 100% македонски фолк хитови.

Се надеваме дека тука ќе го пронајдете својот омилен музички стил и ќе уживате во оригиналната енергија. Благодариме што сте дел од нашите слушатели и уживајте со Стар Медиа.

Контакт телефон: 077 571 535 (Viber, SMS, WhatsApp.


Comments

Add comment »
No comments