Irish Radio Stations
Menu
Search

Radio station

Star Radio

Star Radio

Country: Macedonia
Genre:Pop, Rock, Retro
Website:
Phone:+38977571535
Rating:
External Live StreamFormatBitrate
https://radiostar.pro/stream/starlive.phpmp3256

Стар Радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 14 декември 2011 година до денес.

Презентираме балканска забавна музика (балади). Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD).

Стриминг серверот е хостиран на најдобриот европски хостинг провајдер кој е лоциран во Париз, Франција и преку него можат истовремено да не слушаат неограничен број слушатели што е единствен ваков пример во нашата држава, притоа имаме целосна и детална статистика за нашата моментална, неделна, месечна и годишна слушаност.

Достапни сме за слушање на интернет секаде во светот 24/7.


Comments

Add comment »
No comments