Irish Radio Stations
Menu
Search

Radio station

Star Radio Narodna

Star Radio Narodna

Country: Macedonia
Genre:Folk
Website:
Phone:+38977571535
Rating:
External Live StreamFormatBitrate
https://radiostar.com.mk/stream/narodna.phpmp3128

Народниот канал на Стар Радио непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес и функционира како дел од брендот Стар Радио..

Презентираме балканска урбан фолк музика. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD).

Стриминг серверот е хостиран на најдобриот европски хостинг провајдер кој е лоциран во Париз, Франција и преку него можат истовремено да не слушаат неограничен број слушатели што е единствен ваков пример во нашата држава, притоа имаме целосна и детална статистика за нашата моментална, неделна, месечна и годишна слушаност.

Достапни сме за слушање на интернет секаде во светот 24/7.


Comments

Add comment »
This is the first time I have listened to your station and I am enjoying it.