Our Website uses cookies to improve your experience. Please visit our Privacy Policy page for more information about cookies and how we use them. Accept »
Irish Radio Stations
Menu
Search

Radio station

AAB Radio

AAB Radio

Country: Kosovo
Genre:Campus
Website:
Rating:
External Live StreamFormatBitrate
http://radio.aab-edu.net:8000/live.oggmp3128

AAB përmes ueb faqes zyrtare të saj në internet ka lansuar edhe radio kanalin online, Radio AAB, i cili krahas efekteve të tij në procesin mësimor, është edhe një urë lidhëse e informatës së dhënë dhe marrësit të saj – studentit.

Në skemën programore të Radio AAB, janë krijuar hapësira të mjaftueshme kur studentët në kohë të duhur mund të jenë të informuar për gjithçka që ndodh brenda dhe rreth Institucionit AAB.


Comments

Add comment »
No comments