Our Website uses cookies to improve your experience. Please visit our Privacy Policy page for more information about cookies and how we use them. Accept »
Irish Radio Stations
Menu
Search

Radio station

Star Folk Radio

Star Folk Radio

Country: Macedonia
Genre:Folk
Website:
Rating:
External Live StreamFormatBitrate
http://eu4.fastcast4u.com:5724/listen.plsmp3128

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 14 декември 2011 година до денес.

Презентираме балканска урбан фолк музика. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD).

Стриминг серверот е хостиран на најдобриот европски хостинг провајдер кој е лоциран во Париз, Франција и преку него можат истовремено да не слушаат неограничен број слушатели што е единствен ваков пример во нашата држава, притоа имаме целосна и детална статистика за нашата моментална, неделна, месечна и годишна слушаност.

Достапни сме за слушање секаде во светот 24/7 на интернет преку нашата веб страна: www.LiveRadio.ie


Comments

Add comment »
No comments

Similar Stations

SkyRadio
Pop, Top 40
Gradski Media Service
80s, Disco, Top 40
Radio Bravo
Adult contemporary, Rock, Pop
Listen live to the Radio 105 - Bitola radio station online now.
Pop, Talk, Variety
Listen live to the Kanal 103 - Skopje radio station online now.
Pop, Rock, Variety
MG Radio
Balkan
Star Radio
Pop, Rock, Love Songs